Početna stranicaMapa stranicaTraži
Kontakt forma

HIIR

Dokumenti za članove

Članstvo - u Hrvatskom institutu internih revizora

Hrvatski institut internih revizora je udruga građana. Institut je punopravni član The IIA Global i ECIIA-e.

Prema Statutu članovi mogu biti fizičke osobe. Građani koji žele postati članovi Instituta dužni su dostaviti popunjenu pristupnicu za primanje u članstvo zajedno s izjavom o prihvaćanju Statuta i akata. Izjava je sastavni dio pristupnice. Popunjena pristupnica se dostavlja na adresu Instituta, na službenu elektronsku adresu hiir@hiir.hr ili on-line. Po primitku pristupnice, Institut će dostaviti elektroničkim putem na adresu elektroničke pošte ponudu za uplatu godišnje članarine. Po uplati se izdaje i dostavlja račun za članarinu.

Članarina se odnosi na kalendarsku godinu. Prema odluci Skupštine Instituta članarina iznosi 500 HRK dok za umirovljenike iznosi 200 HRK godišnje.

Član Hrvatskog instituta internih revizora ima pravo glasanja na Skupštini Instituta i pravo biti biran u statutarna tijela Instituta.

Pristupnica - on line

Ime i prezime
Zvanje
Godina pristupa
Tko plača članarinu?
POSLOVNI PODACI:
Naziv pravne osobe
OIB
Zanimanje
Adresa
Poštanski broj i mjesto
Telefon
Fax
Mobitel
 
OSOBNI PODACI:
OIB
Adresa prebivališta
Poštanski broj i mjesto
Telefon
Fax
Mobitel
e-mail
Jeste li bili kažnjavani za prijevaru?
 
  Ne 
    Da 
Jeste li ovlašteni revizor?
Potvrđujem da su svi podaci u pristupnici istiniti i točni. Prihvaćam Statut i akte Hrvatskog instituta internih revizora. Odobravam korištenje mojih podataka isključivo za službenu korespodenciju HIIR.

Web dizajn i izrada web stranica - Globaldizajn.hr