search icon
hrvatski institut internih revizora logotip

Zašto postati član?

Postati članom profesionalnog udruženja je najbolje ulaganje u vašu profesiju i karijeru !

HIIR je vodeća organizacija internih revizora u Hrvatskoj. Ukoliko ste aktivni u internoj reviziji ili vas samo zanima interna revizija, članstvo u HIIR-u pomoći će vam da napredujete i budete ispred drugih. Članstvo vam omogućuje komunikaciju s kolegama, internim revizorima, u zemlji i inozemstvu, pristup edukacijama, seminarima i drugim organiziranim stručnim događanjima.

Ovdje smo za informacije, smjernice i podršku ako vam zatrebaju.

Pokažite predanost svojoj karijeri i pokažite svoju profesionalnost i, kroz članstvo u HIIR-u, pridružite se vodećoj organizaciji interne revizije, IIA.

Ispunjavanjem pristupnice i uplatom članarine postajete članom HIIR-a. HIIR vas prijavljuje u registar članova pri IIA, a IIA svakom članu dodjeljuje osobni identifikacijski broj (GAN). Svaki novi član prima informaciju o osobnom identifikacijskom broju putem e-maila od strane IIA.

Identifikacijski broj, e-mail adrese i vaša kreirana lozinka omogućava vam privilegiran pristup vodičima, resursima i drugim posebnim uslugama HIIR-a i IIA. Zbog toga vaše kontakt podatke trebate uvijek držati ažurnima.

Prednosti članstva u HIIR i IIA

  • Kao član HIIR-a postajete dio globalne mreže profesionalaca predanih poštovanju Etičkog kodeksa internih revizora i obavljanju interne revizija u skladu s Međunarodnim standardima za profesionalnu praksu interne revizije (Standardi).

  • Imate pristup velikoj bazi informacija i publikacija potrebnih za razumijevanje profesije interne revizije te profesionalno djelovanje.

  • Omogućeno vam je stjecanje profesionalnih certifikata kako biste unaprijedili svoju karijeru (CIA®, CRMA®). Članovi ostvaruju značajne popuste pri prijavi i polaganju ispita, kao i prilikom prijave osvojenih bodova kontinuiranog obrazovanja (CPE).

  • Kao član HIIR-a ostvarujete popuste na sva događanja u organizaciji HIIR-a i imate pravo pohađati besplatna događanja koja se organiziraju samo za članove.

  • Sudjelovanjem na edukaciji koju organizira HIIR ostvarujete pravo na određeni broj bodova za kontinuirano stručno obrazovanje (CPE) za koje potvrdu izdaje HIIR.

  • Možete se uključiti u rad HIIR-a, sekcija, i drugih grupa koje se formiraju za razne aktivnosti i aktualna događanja i na taj način unaprijediti svoje znanje.

  • Budite sudionik ili predavač, iskoristite priliku da se upoznate i povežete s kolegama iz zemlje i inozemstva.